enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2132
EURO
35,0805
ALTIN
2.525,00
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
19°C
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Salı Açık
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C

Trabzon Milletvekili Köseoğlu, Arsin ve diğer ilçeleri ziyaret etti

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Arsin ve bazı ilçeleri ziyaret etti.

Trabzon Milletvekili Köseoğlu, Arsin ve diğer ilçeleri ziyaret etti
23.03.2018 16:31
6
A+
A-

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Arsin ve bazı ilçeleri ziyaret etti. Arsin, Köprübaşı, Sürmene, Araklı ve Yomra ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunan Milletvekili Köseoğlu, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Köseoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Olağan Kongresinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla pazar günü gerçekleştirileceğini anımsatarak, vatandaşları kongreye davet etti.

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) organizasyonunda Amerika’da 10 gün süren programlara katıldıklarını anlatan KEFEK Üyesi Köseoğlu, gerçekleştirdikleri temaslara ilişkin bilgi aktardı.

Köseoğlu, FETÖ’nün gerçek yüzünü ABD’de gerçekleştirdikleri temaslarda dile getirdiklerine dikkat çekerek, şunları kaydetti:

“177 ülkede okulları aracılığı ile yapılanan ve ele başı ABD’de yaşayan FETÖ, tüm dünya barışını tehdit eden en önemli ve tehlikeli terör örgütüdür. İkili görüşmelerde bulunduğumuz ülkelerin kadın parlamenterlerine ‘tehlikenin farkına varmak için felaket yaşamayı beklemeyin.’ uyarısında bulunduk. Yine kadına şiddet, kadın istismarı ve kadının çalışma hayatında ve siyasetteki temsilinin artırılması konusunda Türkiye’nin attığı adımları anlattık. Bu konuda Türkiye olarak diğer ülkelerle işbirliği yapma konusunda hazır olduğumuz çağrısında bulunduk. Bir diğer önemli konu olan Suriyeli sığınmacılar ve buna bağlı olarak yürüttüğümüz Afrin Harekatı ile ilgili de düşüncelerimizi ifade ettik.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.