enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
15°C
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
15°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Açık
19°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C

Trabzon’a TOKİ müjdesi

Yaptığı çalışmalar ile adından sürekli söz ettiren Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, 2. TOKİ müjdesini verdi.

Trabzon’a TOKİ müjdesi
21.02.2018 14:03 | Son Güncellenme: 21.02.2018 14:12
3
A+
A-

Maçka Esiroğlu Mahallesinden 32. dönümlük arazide gerçekleşecek TOKİ ile ilgili bilgi veren Başkan Koçhan, vatandaşların TOKİ ile ilgili beklentilerini karşılamanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti. Başkan Koçhan, “Vaatlerimiz arasında yer alan Esiroğlu Mahallemize TOKİ sözünü yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. TOKİ ile ilgili bütün çalışmalar tamamlandı.

Bizzat Ankara’ya giderek TOKİ Başkanımız Ergün Turan ile görüşerek gerekli protokolleri gerçekleştirdik. İnşallah bu yıl içerisinde TOKİ çalışması tamamlanacak. İlçemize ve milletimize hayırlı olsun. AK Belediyecilik anlayışı ile ne söz verdiysek yerine getiriyoruz. Ben özellikle desteklerinden ötürü Milletvekillerimiz Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, TOKİ Başkanımız Ergün Turan’a ilçemiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

61SAAT.COM

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.