enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

Ayağa kalk Arsinspor, kendine gel!

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Arsinspor her geçen hafta kötü sona doğru yaklaşıyor.

Ayağa kalk Arsinspor, kendine gel!
20.02.2018 11:15 | Son Güncellenme: 26.02.2021 22:55
3
A+
A-

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Arsinspor her geçen hafta kötü sona doğru yaklaşıyor.  Son olarak geçen pazar günü sahasında ağırladığı Kocaelispor’a 1 – 2 mağlup olan temsilcimiz 13 haftadır galibiyet alamayarak ligin dibine demir attı. Sezonun bitimine 10 hafta kala üst sıralardaki rakiplerle karşılaşacak olan sarı siyahlı ekibin artık silkinip kendine gelmesi gerekiyor.

Arsinimizi 3. Lig de temsil eden takımımızın yöneticisinden futbolcusuna, teknik adamından malzemecisine kadar herkesin elini taşın altına koymasının zamanı geldi. Herkes üzerine düşeni fazlasıyla yapması ve bu takımı düşmekten kurtulması için tüm gayreti göstermesi gerekiyor. Özellikle sahada mücadele eden futbolcuların canlarını dişine takarak, 2 kişilik mücadele ederek takımı ve kendilerini yukarılara taşımalarının tam zamanı. Bu işin şakası yok arkadaşlar önümüzde 10 hafta kaldı silkinin kendinize gelin Arsin buraları haketmiyor, sizlerden başarı bekliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.