enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
17°C
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
15°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Yağmurlu
16°C

Türk fındığı Almanya’daki fuarda tanıtıldı

Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği’nin (KFMİB), 28-31 Ocak’ta Almanya’nın Köln kentinde düzenlenen 48. Uluslararası Şekerleme ve Bisküvi Fuarı’na (ISM) katılarak Türk fındığını tanıttığı bildirildi

Türk fındığı Almanya’daki fuarda tanıtıldı
07.02.2018 16:45
1
A+
A-

Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği’nin (KFMİB), 28-31 Ocak’ta Almanya’nın Köln kentinde düzenlenen 48. Uluslararası Şekerleme ve Bisküvi Fuarı’na (ISM) katılarak Türk fındığını tanıttığı bildirildi. KFMİB’den yapılan yazılı açıklamada, bu yıl 48. kez düzenlenen, 144 ülkeden bin 656 firmanın katıldığı Uluslararası Şekerleme ve Bisküvi Fuarı’nı, 37 bin 500 kişinin ziyaret ettiği belirtildi.

KFMİB standında ziyaretçilere kavrulmuş fındığın yanı sıra fındık krokant ve fındık draje gibi ürünlerin ikram edildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“KFMİB standı, ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekerken, Köln Başkonsolosu sayın Barış Ceyhun Erciyes ve Düsseldorf Ticaret Ataşesi sayın Mustafa Hilmi Aşkın tarafından da ziyaret edildi. Avrupalı şekerleme ve pastacılık ürünleri imalatçıları ve çok sayıda ülkeden KFMİB standını ziyaret eden profesyonel firma temsilcilerinin, ikili görüşmeler yoluyla fındık talepleri ve iletişim bilgileri alınarak fındık hakkındaki çeşitli soruları da cevaplandırıldı.”

Açıklamada, Türk fındığının yurt dışında tanıtılması ve alternatif pazarlar yaratılabilmesi için fuar katılımı ve sektörel ticaret heyetleri benzeri faaliyetlerin devam edeceği bildirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.