enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
15°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Yağmurlu
15°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C

İstanbullu Bakkallar Keskin’den Vazgeçmiyor

İstanbul Bakkallar Odası (İSTBAKO) ve Arsin Dernekler Federasyonu (ARFED) Başkanı olan İsmail Keskin, Pazar günü yapılan İSTBAKO olağan genel kurulunda 5. Dönem için tekrar başkanlığa seçildi.

İstanbullu Bakkallar Keskin’den Vazgeçmiyor
05.02.2018 14:18 | Son Güncellenme: 05.02.2018 14:21
1
A+
A-

İstanbul Bakkallar Odası (İSTBAKO) ve Arsin Dernekler Federasyonu (ARFED) Başkanı olan İsmail Keskin, Pazar günü yapılan İSTBAKO olağan genel kurulunda 5. Dönem için tekrar başkanlığa seçildi.  Şişli Grand Cevahir Hotel ve Kongre Merkezi’nde yapılan, Divan Başkanlığını İSTESOB Başkan Vekili Mustafa Uzun’un yaptığı İstanbul Bakkallar Odası Genel Kurulu’nda, mevcut başkan Keskin rakibine fark atarak yeniden İstanbul Bakkallar Odası(İSTBAKO) Başkanlığına seçildi.

16 yıldır İstanbul Bakkallar Odası Başkanlığını başarı ile yürüten başkan Keskin 5. Dönem için İstanbullu bakkallardan tekrar güvenoyu aldı. Başkan Keskin Bakkallar Odası tarihinde en uzun süre başkanlık yapan 2. İsim olarak yer alıyor.

Keskin, seçimin sonuçlanmasının ardından yaptığı konuşmada, kendisine destek veren, güven duyan esnafına teşekkür etti.

Bakkal esnafının her türlü sorununu gidermek ve yardımcı olmak için çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti:
“Yaptığımız çalışmaların sonuçlarını aldık. Bakkallığın ne kadar zor bir meslek olduğunu hepimiz iyi biliyoruz. Hele İstanbul gibi büyük bir metropolde bu mesleği icra etmek kolay değil. Bizler de bunun için en iyi şekilde hizmet vermek için çabaladık ve bundan sonra da aynı kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her daim esnafımızın yanında olacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.