enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Açık
20°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

Trabzonspor Konyaspor’la 39. randevuda

Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında deplasmanda Atiker Konyaspor’a 1-0 mağlup olan Trabzonspor, yarın sahasında konuk edeceği rakibi karşısında adını çeyrek finale yazdırmayı hedefliyor.

Trabzonspor Konyaspor’la 39. randevuda
15.01.2018 15:23
1
A+
A-

Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında deplasmanda Atiker Konyaspor’a 1-0 mağlup olan Trabzonspor, yarın sahasında konuk edeceği rakibi karşısında adını çeyrek finale yazdırmayı hedefliyor.

Bu sezon hem lig hem de kupada iddialı olan bordo-mavililer, sezonun ikinci yarısına kupada oynayacağı Konyaspor mücadelesiyle başlayacak. Bordo-mavililer 1-0’ın rövanşında çeyrek final için yeterli olacak skoru elde ederek kupada iddiasını sürdürmeye çalışacak. Şenol Güneş Kompleksi’nde oynanacak karşılaşma, saat 18.00’de başlayacak.

ÇALIMBAY’DAN İDEAL KADROYA DÖNÜŞ
Konya’da oynanan turun ilk maçında yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkan teknik direktör Rıza Çalımbay’ın, bu maça ideal kadrosu ile çıkacağı öğrenildi. Antalya kampında sakatlık yaşayan Burak Yılmaz’ın bu maçta riske edilmeyeceği belirtilirken, hafif sakatlığı bulunan Okay Yokuşlu’nun ise forma giymesi bekleniyor.

KONYASPOR İLE 39’UNCU RANDEVU
Trabzonspor ile Konyaspor, yarın oynayacakları maçla birlikte lig ve kupada toplamda 39’uncu kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 38 maçta Trabzonspor’un 19, Konyaspor’un 10 galibiyeti bulunuyor. 9 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 51 gol atarken, kalesinde 38 gol gördü.

Çalımbay’ın Konyaspor karşısına, Onur- Pereira- Uğur- Hubocan- Mustafa- Okay- Kucka- Olcay-Yusuf – Abdülkadir – Rodallega 11’iyle çıkması bekleniyor.

Haber61

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.