enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

Maicon’dan Trabzonspor hamlesi!

Sezonun ilk yarısında kanat oyuncularından beklediği katkıyı alamayan Bordo-Mavililer, gole yakın bir futbolcuyu kadrosuna katmak için transfer çalışmalarına hız verdi.

Maicon’dan Trabzonspor hamlesi!
11.01.2018 16:05
3
A+
A-

Sezonun ilk yarısında kanat oyuncularından beklediği katkıyı alamayan Bordo-Mavililer, gole yakın bir futbolcuyu kadrosuna katmak için transfer çalışmalarına hız verdi.

Ligin devreye girmesiyle birlikte kadrosunu güçlendirmek için düğmeye basan Trabzonspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, bu bölge için yönetime eski öğrencisi Maicon’un ismini vermişti. Bu doğrultuda Brezilyalı oyuncu için harekete geçen Karadeniz temsilcisi, Kırmızı-Beyazlılar ile görüşmüş ancak olumsuz yanıt almıştı. Antalyaspor’un içinde bulunduğu ufak çaplı krizden rahatsız olan ve takımdan ayrılmak istediği iddia edilen Maicon’un ise Trabzonspor’a transfer olmak için yönetimden izin istediği öğrenildi.

2 MİLYON EURO GÖZDEN ÇIKARILDI

27 yaşındaki futbolcunun istekli tavrından oldukça memnun kalan Bordo- Mavili yöneticiler, önümüzdeki günlerde Akdeniz temsilcisinin kapısını tekrardan çalacak. Antalyaspor ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncu için 2 milyon Euro gibi bir rakamı gözden çıkaran Trabzonspor, bu transferi en kısa zamanda bitirmeyi hedefliyor.

RIZA ÇALIMBAY NE DEMİŞTİ?

“Antalyaspor’dan Sakıb’a talip olduk. Maicon’u da istedim ama vermediler”

Sporx

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.