enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
20°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Trabzon’da dev projeye ilk adım!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otoparkın inşası için yüklenici firma ile sözleşme imzaladı.

Trabzon’da dev projeye ilk adım!
04.01.2018 12:57 | Son Güncellenme: 04.01.2018 13:04
2
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otoparkın inşası için yüklenici firma ile sözleşme imzaladı. Pazartesi günü yer teslimi yapılarak inşa çalışmalarına başlanacak. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Şehrimizi bir dünya kenti haline getirmek için her alanda ciddi çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otoparkın inşasına başlıyor. Trabzon şehir merkezinin otopark ihtiyacına en iyi şekilde cevap verebilmek için harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, Hacıkasım Mevkii Yavuz Selim Bulvarı (Tanjant Yolu) üzerinde kamulaştırma çalışmalarını 25 milyon TL maliyetle tamamlamıştı. Kamulaştırma işlemlerinin ardından Türkiye örnekleri incelenerek hazırlanan Tam Otomatik Katlı Otopark Projesi yapım ihalesine çıkarıldı. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 Ocak Pazartesi günü yüklenici firmaya yer teslimi yapılmasıyla inşa çalışmalarına başlanılacak.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’a verdikleri bir sözü daha yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Şehir merkezine katlı otopark kazandırmak için uzun zamandır çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Gümrükçüoğlu, “Bu alanı Belediyemiz bütçesinden 25 milyon TL ödeyerek kamulaştırdık. Şimdi inşallah inşa çalışmalarına başlıyoruz. İnşaat çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak Tam Otomatik Katlı Otoparkı şehrimize kazandıracağız. Trabzon’umuza hayırlı olsun” dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon’u bir dünya kenti haline getirmek için her alanda ciddi çalışmalar gerçekleştirmekte olduklarını belirtirken, “Bu amaçla mesai mefhumu gözetmeden işbaşındayız. Trabzon’a hizmet bizler için en büyük mutluluktur” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.