enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
18°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Parçalı Bulutlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
21°C

Volkswagen’den Arka Koltukta Oturanlara da Özgürlük!

Volkswagen, yeni uygulaması ile araç içi eğlence sistemini önde oturanların egemenliğinden kurtarıyor!

Volkswagen’den Arka Koltukta Oturanlara da Özgürlük!
22.05.2017 18:19 | Son Güncellenme: 19.12.2022 03:36
4
A+
A-

Genel kanı, sürücünün yanında oturan kişinin arabanın müziğinden sorumlu olduğu yönündedir. Ancak yeni bir uygulama ve Volkswagen‘in yeni araç içi eğlence sistemi, bu durumu değiştirmek üzere.

Volkswagen’in yeni sisteminin en pahalı iki sürümünü – Discover Navigation veya Discover Navigation Pro – içeren araçlar, yeni Volkswagen Media Control uygulamasını destekliyor. Hem iOS hem de Android ile çalışabilen bu uygulama, kullanıcıların sistemin WLAN bağlantısını kullanarak araç içi eğlence sistemine bağlanmalarına imkan tanıyor.

Bağlantının yapılmasından sonra, uygulamayı kullanan tüm yolcular – arkada oturanlar da dahil – araç müziğini, sesi, hoparlör dengesini ve geçişleri kontrol edebiliyor. Arka koltuktaki yolcular sadece bu kontrollere sahip olmakla kalmıyor; cihazlarındaki müzikleri çalabiliyor ve hatta aracın hoparlörlerini ve mikrofonunu kullanarak arama Mersin trv yapabiliyor. Ayrıca uygulama kullanıcıları, aracın navigasyon sistemi için hedefler de belirleyebiliyor.

Temel olarak bu uygulama, her kullanıcı için aracın araç içi eğlence sisteminin neredeyse tam kontrolünü veriyor.

Neyse ki sürücü, sistemin WLAN bağlantısını istediği zaman kontrol etme hakkına sahip ve böylelikle çocukların veya kötü şakaya yatkın kişilerin kontrolü ellerine almalarını engelleyebiliyor…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.