MÜSİAD Trabzon Şubesi, MÜSİAD Rize Şubesi’ne bir nezaket ve iş ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyaret kapsamında Rize Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Üçel Helva, Yazsan Makine, Kaçkar Cam, Taşçılar Metal ve Biotex firmaları ziyaret edilerek çalışmalar hakkında bilgiler alındı. Ardından MÜSİAD Rize Şubesi’nde üyeler arası görüşmeler gerçekleştirildi; iş dünyası ve ekonomi üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Trabzon Şubesini temsilen Şube Başkanı Mesut İskenderoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Selim, Mehmet Arslan, Murat Öztürk, Kadir Çapoğlu; Sektör Kurulu Başkanlarından Ayla Yazıcı, Salih Öztel, genel merkez sektör kurulu üyesi Enes Altınsoy , üyeleri Adil Aydın, Mehmet Haliloğlu, Numan Yardım, Saldıray Boğalı ve Turan Aslan ile Genç MÜSİAD Trabzon Başkanı Mutlu Ayan ziyarete katılmıştır.
Ziyaret süresince göstermiş oldukları nazik ev sahipliği için MÜSİAD Rize Şube Başkanı Harun Şimşek başta olmak üzere, değerli yönetim kurulu üyelerine ve tüm Rize Şube üyelerine gönülden teşekkür edilerek. Bu ziyaretin, şubeler arası etkileşimin ve iş birliğinin artırılmasına, şehirlerin ve bölgenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacağına ve bu tür iş birliklerinin belli periyotlarla sürdürülmesi yönünde karşılıklı fikir birliğine varılmıştır.
Müsiad Trabzon Şubesi