enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
39,7734
EURO
46,5815
ALTIN
4.260,69
BIST
9.418,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
25°C
Trabzon
25°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Çok Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
23°C

Trabzon, EMITT Fuarı’nda tanıtıldı

Dünyanın beşinci büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Trabzon’un tanıtımı yapıldı.

Trabzon, EMITT Fuarı’nda tanıtıldı
31.01.2018 16:25
50
A+
A-

Dünyanın beşinci büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Trabzon’un tanıtımı yapıldı. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın da katıldığı fuarda odayı Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Murat İskender ve Yönetim Kurulu Üyesi Özcan İlarslan temsil etti.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 25-28 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 85 ülkeden tur operatörünün katıldığı fuarda, Trabzon standı büyük ilgi gördü. Trabzon’dan çeşitli turizm firmalarının yanı sıra Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası da kentin tanıtımı için çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi.

TTSO Yönetim Kurulu Üyesi Özcan İlarslan, dünyanın sayılı turizm fuarlarından biri olan EMITT’e yine birçok ülkeden tur operatörlerinin büyük ilgi gösterdiğini vurgulayarak, “Trabzon’un ve Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki illerin tanıtımı iyi bir şekilde gerçekleştirildi” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.