enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
39,7640
EURO
46,6293
ALTIN
4.267,89
BIST
9.418,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Çok Bulutlu
25°C
Trabzon
25°C
Çok Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
23°C

Trabzonspor, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına başladı

Spor Toto Süper Lig’de dün sahasında Bursaspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, 9 Kasım Cuma günü deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Trabzonspor, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına başladı
05.11.2018 14:14
12
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’de dün sahasında Bursaspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, 9 Kasım Cuma günü deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmana, sakatlıkları nedeniyle kondisyon salonunda çalışan Burak Yılmaz, Onur Kıvrak, Abdülkadir Ömür, Toure, Hosseini, Sosa ve Onazi katılmadı. Yusuf Yazıcı ile Mustafa Akbaş ise sahada özel bir çalışma yaptı.

Bursaspor maçında ilk 11’de görev yapan oyuncular koşu yaparak antrenmanı tamamlarken, diğer oyuncular dar alanda maç oynadı.

Bu arada golcü oyuncu Burak Yılmaz, antrenman öncesinde sakatlığı nedeniyle kondisyon salonuna gittiği sırada gazetecilere dönerek “Çıkmadı değil mi bir şey, bir şey olmadı” ifadesini kullandı. Bursaspor maçının 71. dakikasında yerini Ekuban’a bırakan Burak Yılmaz, saha kenarına gelirken yaptığı el hareketi nedeniyle taraftarların protestosuna maruz kaldı. Tribünlere tepki gösteren Burak, oyundan çıktıktan sonra yedek kulübesi yerine soyunma odasına gitmişti.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına devam edecek.

AA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.