enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
39,7627
EURO
46,5784
ALTIN
4.263,56
BIST
9.418,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Çok Bulutlu
25°C
Trabzon
25°C
Çok Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
23°C

Şenol Güneş, Trabzon’da açılışa katıldı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzon’da bir iş yerinin açılışına katıldı.

Şenol Güneş, Trabzon’da açılışa katıldı
08.10.2018 16:48
17
A+
A-

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzon’da bir iş yerinin açılışına katıldı.

Açılışta, Şenol Güneş’in yanı sıra, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Hekimoğlu Trabzon Kulübü Başkanı Celil Hekimoğlu ile sanat, spor ve iş dünyasından tanınmış isimler de hazır bulundu.

Kafenin açılış kurdelesini kesenler arasında yer alan Güneş, yaptığı konuşmada, “Tarihe dönüp baktığımızda bu tip yerlere şehrin ne kadar ihtiyacı olduğunu çocukluğumdan hatırlıyorum. Gelişmişliğin getirdiği hadiselere baktığımızda bu tip mekanlar önemli.” dedi.

Güneş, buna benzer mekanların sadece kahve içmek için değil aynı zamanda birlikte olmak için de gerekli olduğuna dikkati çekerek, “Yeni dünyalar kurabilmek için ortak alanlardır. İnşallah sevgi ve saygı içinde bu mekanı kullanırız. Şehrimizin güzellikleri çok fazla. İnsanı da iyi. Yeter ki birlik olarak o kavgaları kenara bırakalım. Burası da buna bir vesile olacaktır. Trabzon’u dışarıya açmak lazım. İnşallah bu hem sporda hem ekonomide hem de diğer alanlarda olur.” ifadelerini kullandı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu da iş yerinin Trabzon’a ve Trabzonlulara hayırlı olmasını temenni etti.

AA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.