enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
28°C
Trabzon
28°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Vali Aziz Yıldırım, Okul Sporlarının 2. Dönem Toplu Ödül Törenine Katıldı

Vali Aziz Yıldırım, Okul Sporlarının 2. Dönem Toplu Ödül Törenine Katıldı
07.06.2024 17:23
26
A+
A-

Trabzon Valiliği himayesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen farklı dallardaki Okul Sporlarının 2. Dönem Toplu Ödül Töreni gerçekleştirildi.

Beşirli Spor Salonu’nda yapılan ödül törenine; Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Vali Yardımcısı Hacıosman Hökelekli, Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı SG Binbaşı Aytaç Bayırlı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Sporun gençlerin bedensel ve ruhsal olarak gelişimlerinde önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Vali Yıldırım, “Gençlerimiz birçok spor dalında kendilerini ispatladılar. Branşlarında dereceye girerek bugün burada ödül alacak öğrencilerimiz, sadece sportif başarılarıyla değil, aynı zamanda bu değerleri benimseyip hayata geçirmeleriyle de bizleri gururlandırmaktadırlar.

Sporcu öğrencilerimizin kazandığı bu başarılar, kuşkusuz uzun ve zorlu bir sürecin, sabrın, azmin ve disiplinli çalışmanın birer sonucudur. Sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik ederken, onların yetişmesinde emeği geçen öğretmenlerimize, antrenörlerimize ve onlara her zaman destek olan ailelerine de teşekkürlerimi sunuyorum. Zira sizlerin katkıları ve destekleri olmadan bu başarıların gerçekleşmesi mümkün olmazdı.

Spor, sizleri hem fiziksel olarak güçlü kılarken, hem de hayatın her alanında karşınıza çıkacak zorluklarla baş edebilmenizi sağlayacaktır. Bugün burada alacağınız ödüller, sizlerin azimle ve kararlılıkla çalıştığınızın birer nişanesidir. Bu başarılarınızın devamını diliyor, her alanda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum.” dedi.

Vali Yıldırım konuşmasının ardından sporculara ödüllerini vererek tebrik etti.

Törende; 17 kategoride yaklaşık 65 okuldan 640 öğrenciye kupa ve madalyaları verildi.

Okul Sporları olarak Trabzon’da 47 branşta 218 kategoride faaliyet yapılmış olup toplam 59.111 öğrenciye ulaşılmıştır.

Trabzon Valiliği

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.