enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4281
EURO
34,8195
ALTIN
2.430,39
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Yağmurlu
16°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

Vali Aziz Yıldırım, Öğrencilerle İftar Yaptı

Vali Aziz Yıldırım, Öğrencilerle İftar Yaptı
15.03.2024 09:38
19
A+
A-

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Ramazan ayı dolayısıyla Yomra Kanuni Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencileri ziyaret ederek öğrencilerle birlikte oruç açtı.
Programa Vali Yıldırım’ın yanı sıra eşi Güllühan Yıldırım, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, İl Müftüsü Selami Aydın, Yomra Kaymakamı Muhammet Öztabak ile öğrenciler katıldı.
Programda öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Vali Yıldırım, “Bizler bulunduğumuz yerleri yarın sizlere devredeceğiz. Hepiniz yarının Türkiye’sinde görev alacaksınız. Bugün bir fikriniz varsa, örneğin ‘ben olsaydım böyle yapardım, şöyle davranırdım’ dediğiniz bir düşünceniz varsa o fikrinizi asla unutmayın. Yarına her zaman hazırlıklı olun” dedi.
Öğrencilere; “Hangi alanda çalışıyorsanız, hangi alanda meslek edindiyseniz, kendinizi daha mutlu hissedeceğiniz ne varsa onu yapmaya gayret edin. Fakat bunları yaparken bir hobiniz mutlaka olsun” dedi. Vali Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü; “Zaman çok çabuk geçiyor. Sizlerin bulunduğu yerde bir zamanlar biz oturuyorduk. Yarın sizler önemli yerlere geldiğinizde bizim bu sözlerimizi hatırlayacaksınız. O bakımdan kendinizi şimdiden iyi yetiştirin. Dünya yarış dünyası. Rekabetin alabildiğince arttığı bir zamandayız. Bilgiye erişmenizin kolay olduğu günümüzde kendinizi en iyi şekilde yetiştireceğinize inanıyorum. Ancak bunun için biraz gayretli olmalısınız” dedi.
Meslek edinmenin ve üretmenin önemine de değinen Vali Yıldırım sözlerini şöyle tamamladı: “Üretmeyen toplumlar geri kalmaya mahkumdur. Ülkemizde fert başına düşen milli gelirimiz 13 bin dolara yaklaştı. Sizler görevlere geldiğinizde inanıyorum ki bu rakamı daha da yukarıya çıkaracaksınız. Sizler bu dünyada hem kendinize hem Türkiye’ye yer edindirebilecek güçte olan gençlersiniz. Sizlere güveniyor, yarının Türkiye’sini sizlere emanet ediyor, başarılar diliyorum.”


Trabzon Valiliği

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.