enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Parçalı Bulutlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

TRABZON, MİLLÎ TEKNOLOJİ HAMLESİ YOLCULUĞUNDA

TRABZON, MİLLÎ TEKNOLOJİ HAMLESİ YOLCULUĞUNDA
19.01.2024 12:16
19
A+
A-

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Uygun, T3 Vakfı Teknofest Genel Sekreteri Muhammet Saymaz’ın da konuşmacısı olduğu Millî Teknoloji Hamlesi Yolculuğunda Teknofest Bilgilendirme Semineri’ne katıldı.

Bu Yıl Teknofest Rüzgarı Adana’dan Esecek

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji yarışmaları için başvurular geçen hafta başladı. “TEKNOFEST ile Gelecek Sensin” mottosuyla prestijli yarışmalarda yüksek performans sergileyecek teknoloji tutkunlarına 25 milyon TL ödül ve 50 milyon TL’nin üzerinde malzeme desteği sağlanacak. Her yıl bir önceki yıla göre daha fazla yarışma kategorisinin açıldığı ve Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmaları olan TEKNOFEST teknoloji yarışmaları finali bu yıl ADANA’da gerçekleştirilecek olup, 46 ana kategori, 117 alt kategorideki başvuruları 20 Şubat 2024 tarihine kadar yapılabilecektir.

Yarışmaya müdürlüğümüze bağlı tüm ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinden öğrencilerimiz projeleriyle başvuru yapabilmektedir.

İlimiz genelinde 2018-2023 yılları arasında 3745 takım Teknofest’e katılmış olup bu takımlardan 260’ı finale kalmıştır.

İlimiz genelindeki tüm öğretmenlere yönelik düzenlenen seminere saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlandı. Ardından açılış ve selamlama konuşmalarını yapan Müdürü Hasan Uygun ardından sözü T3 Vakfı Teknofest Genel Sekreteri Muhammet Saymaz’a bıraktı. Sayın Saymaz tüm katılımcıları Teknofest hakkında bilgilendirerek ardından öğretmenlerimizin sorularını cevaplandırdı.

Programın sonunda İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Uygun günün anısına Sayın Saymaz’a bir hediye takdiminde bulunurken Saymaz’da günün anısına Teknofest montu hediye etti.

Tüm protokolümüz ve öğretmenlerimizle toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından program sona erdi.

TRABZON İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.